Bij omgewaaide bomen door storm is Aleven Boomverzorging
24 uur bereikbaar.

Aanplanting, Onderhoud, Controle, Verwijdering, Verwerking.

Aleven boomverzorging

Bosfrees


Beschikt u over een aardige oppervlakte met veel begroeiing en relatief dunne bomen, dan kan de bosfrees weleens van toepassing zijn. Aleven boomverzorging klepelt met deze machine alles boven de grond kapot en freest vervolgens diep door de grond. Als de overgebleven resten van de oppervlakte verteerd zijn, blijft er een humusrijke grond achter, ideaal om nieuwe aanplant op te brengen. Mocht er echter op korte termijn een bestemmingsplan zijn voor de oppervlakte, kan met behulp van een kraan de grond gezeefd en vlak gelegd worden.


Aleven-boomverzorging klepelt met deze machine alles boven de grond kapot en freest vervolgens diep door de grond.


Bosfrees, Beschikt u over een aardige oppervlakte met veel begroeiing en relatief dunne bomen, dan kan de bosfrees weleens van toepassing zijn.


Bosfrees, Aleven-boomverzorging klepelt met deze machine alles boven de grond kapot en freest vervolgens diep door de grond. Als de overgebleven resten van de oppervlakte verteerd zijn, blijft er een humusrijke grond achter, ideaal om nieuwe aanplant op te brengen. Mocht er echter op korte termijn een bestemmingsplan zijn voor de oppervlakte, kan met behulp van een kraan de grond gezeefd en vlak gelegd worden.